Om oss – Södra Sveriges maskinuthyrare

Sedan Totaluthyraren grundades 2008 har vi siktat på att vara ett tryggt och modernt uthyrningsföretag som är fokuserat på maskiner och har omsorg och service i centrum. Vi sysslar med uthyrning av bland annat anläggningsmaskiner, byggmaskiner, hissar, liftar och bodar, och vi riktar oss till företagskunder i Öresundsregionen och resten av södra Sverige.

En modern maskinuthyrare

Vi är måna om att våra kunder ska vara nöjda med både oss och våra maskiner och alltid beredda att jobba hårt för det. Därför har vi ett stort utbud av maskiner – från 15 tons grävare och 20 fots containrar till lövblåsar och golvslipar. Det ska en maskinuthyrare värd namnet ha. Vi vill helt enkelt kunna leverera all utrustning för ditt bygge eller anläggningsarbete, från början till slut. Hos oss hittar du maskiner och redskap, men också bodar, hissar, liftar och transportmaterial. Dessutom kan vi erbjuda liftutbildning. Utbildningen följer de internationella Standarderna ISO 18878:2013, 18893:2014 samt den svenska Liftläroplanen LLP. Kursen lämpar sig för dig som vill utbilda företagets liftanvändare.

Totaluthyraren i korthet

  • Vi är en maskinuthyrare med dig som kund och dina behov i centrum.
  • Vi kan våra maskiner och tar hand om dem. Och vi ser till att du får precis det du behöver.
  • Vi är tillgängliga och agerar snabbt.
  • Vi trivs tillsammans och många i personalen har arbetat här i tio år eller mer.

Kontakta oss!

Om du undrar något om oss och vårt företag, vår uthyrning eller våra maskiner är det bara att lyfta på luren eller slänga iväg ett mail så svarar vi så gott och snabbt vi kan. Begär offert direkt eller låt oss hjälpa dig hitta rätt produkter. Välkommen till Totaluthyraren!

footer-svg