Anläggningsmaskin

Entreprenad- och anläggningsmaskiner att hyra

Om du är ute efter att hyra anläggnings- eller entreprenadmaskiner i eller runt Skåne behöver du inte leta längre. Hos oss på Totaluthyraren hittar du allt din firma behöver inom uthyrning av maskiner för bygg, anläggning, markberedning och mycket annat. Vi har inte bara det tunga artilleriet som grävare och hjullastare upp till 15 ton, utan också allt annat du kan tänkas behöva, från dumprar och stora lerpackare till ADR-tankar, schaktlådor och olika lyftanordningar för kantstenar och brunnsringar.

Kategorier
  • Produkt/Modell
  • Vikt

Lerpackare BOMAG BW213 PDH

13830 kg Läs mer

Lerpackare BOMAG BW177

6600 kg Läs mer

Lerpackare WACKER RTSC3

1465 kg Läs mer

Tandemvält HAMM HD10

1670 kg Läs mer

Tandemvält HAMM HD8

1580 kg Läs mer

Envalsvält VOLVO

12470 kg Läs mer
6540 kg Läs mer

Envalsvält ATLASCOPCO

7200 kg Läs mer

Sopborste SOPAGG S40

470 kg Läs mer

Sopborste Jordfräs Sweeper 100

88 kg Läs mer

Stort utbud av maskiner och redskap

Vi skulle inte kalla oss Totaluthyraren om vi inte hade ett riktigt stort och brett utbud. Därför har vi inte bara stora anläggningsmaskiner till uthyrning, utan också andra typer av material och redskap inom bland annat områden som:

 

Undrar du något om entreprenadmaskiner?

Vi svarar gärna på eventuella frågor om oss och om hur det funkar att använda eller hyra våra olika anläggningsmaskiner, byggmaskiner, hissar, liftar och bodar. Här kan du läsa vanliga frågor och svar, och om du inte hittar det du söker där är vi bara ett samtal eller några knapptryck bort.

 

Kunskap och service

Vi som arbetar på Totaluthyraren har lång erfarenhet, både av att hyra ut och av att arbeta med anläggnings- och entreprenadmaskiner. Men nu är det du och dina medarbetare som ska hantera dem, och vi är mycket måna om att alla maskiner fungerar som de ska och om att ni är nöjda med dem och med oss. Vi hjälper gärna till med leveransen till arbetsplatsen.

footer-svg