Vill du hyra grävmaskin i Skåne?

Då har du kommit till rätt ställe! Hos oss på Totaluthyraren kan ditt företag hyra grävare av olika sorter och i olika storleksklasser, så oavsett vad det är för ett bygge eller anläggningsarbete du har på gång tror vi nog vi har grävmaskinen för dig. Vi har lång erfarenhet av att både arbeta med och hyra ut grävmaskiner, och ser till att inte bara själva maskinen utan också uthyrningen, leveransen och allt annat flyter på så enkelt som möjligt för dig. Du hittar själv i tabellen, och tveka inte att höra av dig om du har frågor om oss, våra grävare eller uthyrningen.

Kategorier
  • Produkt/Modell
  • Vikt

Hjulgrävare 15ton

15000 kg Läs mer

Hjulgrävare 7ton

7000 kg Läs mer

Grävare 15ton

15000 kg Läs mer

Grävare 8ton

8000 kg Läs mer

Grävare 5ton

5000 kg Läs mer

Grävare 3,5ton

3500 kg Läs mer

Grävare 2,5ton

2500 kg Läs mer

Grävare 2ton

2000 kg Läs mer

Grävare 1,5ton

1500 kg Läs mer

Grävare 900kg

900kg Läs mer

Uthyrning av mer än grävare

Precis som du kan gissa utifrån vårt namn eftersträvar vi att kunna erbjuda ett så fullständigt utbud av bygg-, anläggnings- och andra maskiner och redskap till kunder i Skåne, Öresundsregionen och övriga södra Sverige. Hos oss kan du hyra grävare, dumprar, bodar, schaktlådor och mycket annat. Vi hyr inte bara ut liftar utan utbildar också förare till dem.

 

Grävmaskin uthyres – fullservice

Vi är övertygade om att du hittar den rätta grävaren för ditt projekt hos oss, och om du är tveksam till vilken av våra olika modeller som passar dig bäst, eller något annat som rör uthyrningen, är det bara att fråga! Det ska vara enkelt att hyra grävare i Skåne med omgivningar, så vi gör vad vi kan för att leverera – jadå, vi kan köra ut dem till byggplatsen – så snabbt och smidigt som möjligt. Och vi tar hand om våra grävmaskiner och andra anläggningsmaskiner så att de alltid fungerar som de ska.

footer-svg